Om Ormberget

Vad handlar bloggen om?
Den handlar om props till rollspel i första hand och till figurspel i andra hand. Med ”props” menar jag miniatyrer, spelterräng, handouts och alla andra hjälpmedel som används för att tillföra en visuell dimension till spelandet. Tänk ”dockskåp” för rollspelare.

Vad är din vision och ditt mål med den här bloggen?
Min vision är att inspirera andra roll-, bräd-, och figurspelare till att använda mer och bättre props, medan mitt mål är att i varje inlägg presentera minst ett konkret tips för läsaren. När jag recenserar produkter så är mitt mål att även ge handfasta tips, utöver de subjektiva åsikterna.

Varför Ormberget?
Därför att Skeletors borg var det jag önskade mig mest i hela världen när jag var en liten grabb vars största intresse var Masters of the Universe, och därför att jag fortfarande tycker att det är den coolaste dungeon som finns.

Tl;dr?
Jag vet, jag avskyr också långa blogginlägg. En riktlinje jag går efter är att varje inlägg skall vara kortare än 2000 tecken. Props är ett ganska visuellt ämne, så en regel är att inget inlägg kommer att postas utan någon bild som illustrerar det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: